Kategorier
Catering

Beställ catering från Stockholm

När det vankas stor fest i Huddinge kan man få catering från Stockholm. Ett proffsigt kökslag fixar precis vad man vill ha. Det blir en matleverans att lita på.

Lenas föräldrar skulle fira 160-årig födelsedag. Ja, detta var förstås deras gemensamma ålder. De fyllde båda två 80 år under hösten. Och inte nog med det. De hade dessutom varit gifta i hela 50 år, så de hade även ett guldbröllop att fira.

Det skulle alltså bli stor fest. Släkten var omfångsrik och vänner fanns det gott om, så ordet “stor” var verkligen ingen överdrift. Hembygdsgården i utkanten av Huddinge var bokad och inbjudningarna var redan skickade. Vad gällde maten så var Lena dock inte överens med föräldrarna.

Catering – inte festkokerska

Föräldrarna var nämligen, som vanligt, helt inriktade på att det som man kunde göra själva skulle man också göra själva. Men Lena menade att för en fest av den här storleken var det faktiskt inte rimligt att laga maten själv. “Det finns så bra catering att få nuförtiden”, argumenterade hon. “Jag har till och med fått rekommenderat en firma som levererar catering i Huddinge. Ni kan väl se efter vilka olika typer av rätter de erbjuder åtminstone?”

“Är det en festkokerska”, frågade modern. “Sådana litar jag inte på. Jag har hört om tillställningar där maten varit rena katastrofen.” Lena suckade. “Mamma, vi har pratat om det här förut. Det du tänker på hände på 60-talet. Det är nya tider nu. Ingen festkokerska utan ett professionellt kökslag som ordnar allt.” Lena tänkte inte ge sig.