Om oss

Vi vill skriva om både djupare ämnen och mer lättsamma sådana. Målet är att du som läsare ska få förklaringar om hur saker och ting hänger ihop och att du ska kunna få handfasta tips att implementera i din egna vardag. Tips som kan handla om renoveringar, om inredning, om hur exempelvis hemstädning fungerar samt vad man ska tänka på för att få tänder som håller livet ut. Vi ser inga begränsningar: är ämnet intressant så kommer vi att sätta oss in i det – och för informationen vidare.

Vi kommer från olika bakgrunder och är i olika åldrar. Det gör att vi har en stor träffbild då vi har väldigt olika intressen. Vissa är singlar – andra lever i relationer och har barn. Det senare blir också intressanta ämnen att skriva om. Hur får man vardagen att gå ihop – och hur uppfostrar man barn på bästa sätt i vår högteknologiska tidsålder.

Välmående och hälsa är också två ämnen som direkt känns väldigt intressanta. Vi har alla verktyg för att må bättre – men trots det så mår fler idag sämre än vad vi gjorde för några år sedan. Vi blir allt fetare, vi stressar mer och vi rör oss betydligt mindre än vad våra kroppar kräver. Det vill vi ändra på genom att komma med tips om olika träningstyper, om olika recept samt hur man kan agera för att minska stressen i vardagen. Vi kommer även att skriva om mode och skönhet. Allt hör ihop.

Vi hoppas att du som läsare får nya uppslag och idéer när du besöker vår sida. Det är den stora ambitionen.

Välkommen!