Kategorier
Bostad

Målare fixar färg på väggen i Stockholm

Lite färg kan göra vem som helst glad. Förvandla ditt hem och ge det den färg och lyster det förtjänar. Målare i Stockholm lämnar ett perfekt resultat.

Sven var urless på färgen han hade i sitt vardagsrum. När hans exfru bodde där var det hon som hade bestämt allt. Det skulle vara så ljust som möjligt, eller äggskalsfärgat som hon så fint kallade det. Inget Sven gillade alls, han kände sig nästan som en främling i sitt eget hem.

Fick Sven bestämma, så skulle det vara en mörkare grön färg, och en härlig fondvägg med en tapet som föreställde skog eller djur. Som tur var fick Sven äntligen bestämma själv nu och skulle äntligen få fixat till det. Han visste dock vilket enormt arbete det låg bakom för att få till ett bra resultat, så han tänkte inte ens tanken att göra det själv, utan tog dit en målare istället.

Målare med stort kundfokus

Det var som en dröm för Sven när han äntligen fick prata med målaren och måla upp bilden av vad han ville ha och den känsla han ville få. Inget annat än vad han själv gillade den här gången. Målaren kom med några förslag för att få till det som Sven sökte efter.

Sven var minst sagt nöjd med att han hade anlitat någon för dessa måleritjänster i Stockholm. Hela rummet fick ny karaktär med den härliga färgen på väggen. Som fondvägg hade han skaffat en härlig tapet med vilda djur. Nu kände han sig som hemma igen.