Kategorier
Golv

Golvläggare i Stockholm – hantverkare med kompetens

Om du tänker lägga nya golv i din villa, ska du anlita en golvläggare i Stockholm som kan sitt yrke. Hantverkaren fixar allt från laminat- till parkettgolv.

Du och familjen har länge sökt er drömvilla i ett naturskönt område i en norrort till Stockholm. Ni har äntligen funnit ett intressant objekt men någon färdig drömvilla är det inte än så länge. För att göra villan beboelig och trivsam står ni inför ett gigantiskt renoveringsprojekt. Det gäller inte minst golven vars framtid är osäker.

Golven i villan har alltså sett sina bättre dagar. Matsalen har vacker utsikt men parkettgolvet måste sannolikt rivas ut eller slipas om. Villan har även ett större rum som ni tänker göra om till bibliotek. Där vill ni har värmekomfort med golvvärme. I köket tänker ni lägga in ett slitstarkt och tåligt laminatgolv.

Renovering med golvläggare i Stockholm

Att lägga in nya golv och golvvärme är inget för amatörer. Du kontaktar därför en firma som har golvläggare i Stockholm. Firmans hantverkare kan lägga olika typer av golv. Ni går tillsammans igenom era önskemål. Matsalsgolvet med parkett går att rädda. Firman tar på sig att reparera golvet och därefter slipa och ytbehandla det.

För att dra in värmeslingor till biblioteket anlitar du en rörmokare. Därefter tar en golvläggare vid. Ett klassiskt bibliotek ska naturligtvis ha ett golv i mörk ek lagt som fiskbensparkett. Firman lämnar offert på allt vad avser golvläggning och slipning och arbetet utförs med 5 års garanti. Och projektet berättigar till rotavdrag.