Kategorier
Artiklar

En bra och god bas i din hunds mat

Tycker du att det verkar tråkigt att äta samma mat varje dag på året. Då är du inte hund. För hundar är lika glada för sitt foder när det än ställs fram. Även om du låter något gott slinka med ibland.

Han står ju så fint där vid sidan om matbordet och låter sina bruna ögon glittra medan du ser hur det vattnas i munnen på honom. Nej, det är inte lätt att låta bli att låta något gott slinka ner från din tallrik till din ack så svältande hund medan hans matskål dignar av torrfoder. Men då ska du veta en sak. Det finns alltid plats för mer mat i en hunds mage. Och mat som någon annan äter är alltid mer spännande än den som bara ligger där och väntar.

Frisk och pigg med glansig päls

Idag finns det väldigt många märken och smaker att välja bland när du ska hitta det hundfoder som du vill ge till din hund. Hur ska du då välja? Först och främst ska du välja ett foder som ger din hund allt den behöver. Och där ska du även tänka på vilken ålder din hund har, om den är dräktig eller om den börjar bli till åren kommen. Du ska även ta hänsyn till aktivitetsnivån som din hund har, eftersom det gör att den behöver mer energi och återhämtning. När din hund är pigg och frisk med glansig päls ger du rätt mat.