Kategorier
Bygg

När det brister i Nacka kommer en rörmokare

Rörmokare i Nacka kan hjälpa till i många olika situationer. De flesta gånger kan man boka en tid och rörmokaren kommer men ibland behöver man en som har jour.

Det var söndag förmiddag och vädret var inte det bästa. Det var under dessa tillfällen som Anders brukade få sina mindre bra idéer. Så även denna dag och han var tacksam att frugan hade åkt iväg över helgen och inte såg vad som hände. Och andra sidan kanske det inte hänt om hon varit hemma.

Det var åtminstone något han övertalade sig själv för att lindra sitt dåliga samvete. Denna gången gick hans fokus till det lilla skåpet under diskbänken. Anders hade upptäckt att det droppade från ett av rören och bestämde sig för att se om han kunde fixa det. 

Agera rörmokare en mindre bra idé

Han tänkte att det var lite stopp då vattnet rann ner sakta och beslutade att fixa det med. Han började med en sak som han inte visste vad den hette. Så han bestämde sig för att skruva isär några rör för att se efter. Vad kunde gå fel, tänkte han och satte igång.

Mycket riktigt satt det skräp i röret som han avlägsnade och började skruva ihop allt. Läckaget berodde troligtvis på att det inte var åtskruvat ordentligt då inget var trasigt. Men hur han än gjorde så blev läckaget ännu värre än tidigare och han kunde för sitt liv inte minnas hur allt satt ihop.

Pinsamt att ringa rörmokare

Till sist insåg Anders att han var tvungen att ringa rörmokaren som hade rörjour i Nacka. Han ville helst inte göra det då det var ytterst pinsamt. Men det fanns något som var värre. Det var att frun skulle se vad han gjort. Det var något som inte fick hända. Så han kontaktade rörmokaren som lyckligtvis skulle komma.

Var det inte för att frun skulle komma hem samma kväll hade han väntat och sluppit helgtaxan. Men nöden hade ingen lag. När hon gjorde det satt Anders i soffan och tittade på en dokumentär. Hon kom in och gav honom en kram samtidigt som hon frågade hur hans dag varit. Han svarade att han torkat golvet i köket, sedan tagit det lugnt. Frun tittade gillande på honom och inombords jublade han, glad över att ha kommit undan med blotta förskräckelsen.