Kategorier
Flytt

Flyttfirma hjälper nödställd i Vasastan

När det som inte fick hända hände var det skönt att den flyttfirma som finns i Vasastan kunde hjälpa. Annars hade det blivit en tuff situation för Anna.

De senaste veckorna hade livet inte varit helt lätt för Anna. Det kändes som om hon alltid låg ett steg efter. Samtidigt som hon fick den nya lägenheten hade allt verkade gå på tok, som om det inte var meningen att hon och dottern skulle flytta. Bland annat hade dottern Bea fått magsjukan och bilen gått sönder.

Som tur var hände detta några veckor innan och dottern blev frisk. Bilen kom in på verkstaden och lagades. Sedan hade flera på jobbet blivit sjuka och hon var tvungen att göra extra skift för att de gamla som hon tog hand om skulle få den omsorg de behöver. Så blev även Anna sjuk och nu fanns ingen tid. Hon insåg att hon behövde hjälp med flytten. Men det var för sent att anlita en flyttfirma.

Underbar flyttfirma

Hon hade tur och fick låna en lägenhet där hon kunde vistas när hon var sjuk. Flera flyttfirmor hon ringde till var fullbokade och kunde inte hjälpa henne med flytten. Hon började få panik. En annan hyresgäst skulle ha Annas gamla lägenhet direkt efter flytten som hon nu inte visste om den kunde bli av.

Så tog hon kontakt med en flyttfirma i Vasastan trots att hoppet var så gott som borta. Därför blev hon förvånad när de inte bara kunde hjälpa henne flytta utan även packa alla hennes saker. Hon behövde bara ordna någon som låste upp när de kom. Ville hon kanske ha hjälp med städningen också? Anna var nästan mållös men lyckades tacka ja samtidigt som hon undrade om hon drömde. För sån tur kunde hon väl ändå inte ha.