Kategorier
Tandvård

När du behöver trygg tandvård i Solna

Visst är det viktigt att ditt tandläkarbesök känns tryggt och professionellt. Praktiken får gärna ligga i närheten och du ska kunna få vård när du behöver. Både om det är akut eller inte.

Att regelbundet och kontinuerligt besöka sin tandläkare är nog det bästa sättet att känna sig trygg med sin tandhälsa. Det är alltid lättare att åtgärda något som upptäcks tidigt än om det hinner gå lång tid mellan besöken. I värsta fall kan det bli akut eller i alla fall betydligt mer omfattande vårdbehov. Om din tandläkare finns där du bor är det större chans att du kommer besöka honom eller henne regelbundet. Skulle du behöva akut tandvård i Solna, kontaktar du bara din tandläkare där.

Privat tandläkarmottagning i ljusa och fräscha lokaler

Som patient ska du känna dig väl omhändertagen och få all nödvändig tandvård på samma ställe. Både rutinkontroller och specialistvård. Privata tandläkarmottagningar har bred kompetens inom tandvård, du får träffa tandhygienister, tandläkare eller käkkirurg. Förutom förebyggande behandling och lagningar och rotfyllningar utför tandläkare också estetisk tandvård. Du kanske har funderat på att bleka tänderna. Du kanske lider av missfärgade tänder och vill få ett vitare leende. Idag är tandblekning vanligt, effektiv tandblekning utförs på klinik. Har du skadade tänder kan det åtgärdas med skalfasader. Det är tunna porslinsfasader som limmas på tanden.

Tandvård ska anpassas efter ditt behov och ska hålla hög kvalitet till priser som är överkomliga. Tandvårdsförsäkringen kan tillämpas och bidraget på mellan 300-600 kronor är beroende av din ålder.